Στον Λέρι Τσιχλάτζε ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013, 16:22
Στον Λέρι Τσιχλάτζε ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο
Αυτό που όλοι απεύχονταν έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στο πτώμα που βρέθηκε το Σάββατο σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην παραλία της Κιτροπλατείας στον Άγιο Νικόλαο. Το πτώμα ανήκει, τελικά, στον Λέρι Τσιχλάτζε, 22 χρόνων, ενώ την αναγνώριση έκανε ο πατέρας του νεαρού, πριν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα εξέτασης του γενετικού υλικού.

Όπως γράφει η «Ανατολή» o καθηγητής ιατροδικαστικής κ. Μανόλης Μιχαλοδημητράκης είχε εκτιμήσει εξαρχής ότι πρόκειται για «τυπική αυτοκτονία, διότι βρέθηκε το σακίδιο να περιστρέφεται γύρω από το λαιμό του γεμάτο πέτρες, που κατέβαζε το κεφάλι κάτω από το νερό», άποψη που δεν άλλαξε ούτε χθες όταν και είχε προχωρήσει η νεκροψία – νεκροτομή στο εργαστήριο.

O 22χρονος είχε εξαφανιστεί στις 7 Δεκεμβρίου από το σπίτι της θείας του όπου φιλοξενούνταν στον Άγιο Νικόλαο και τον αναζητούσαν μέχρι το Σάββατο της 21ης Δεκεμβρίου, όταν το πτώμα εθεάθη από βάρκα ερασιτεχνών ψαράδων, να επιπλέει λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.Με πληροφορίες από cretalive.gr


Διαβάστε επίσης:

Παρατείνεται η αγωνία για τον 22χρονο-Νέα στοιχεία στο φως

Εξαφάνιση-θρίλερ 22χρονου σπουδαστή στον Άγιο Νικόλαο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013, 16:28