«Πολύ επικίνδυνο άνθρωπο, ικανό για τα πάντα» χαρακτηρίζει η βρετανική εφημερίδα «Sun» τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας επανέρχεται στο θέμα της δολοφονίας της Καρολάιν και εστιάζει στην επιχείρηση μεταφοράς του Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στην Αθήνα, όπου τελικά ομολόγησε την πράξη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Sun Online» επικαλείται αστυνομική πηγή, η οποία ανέφερε: «Η επιχείρηση ήταν σχεδιασμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν θέλαμε να πάρουμε κανένα ρίσκο. Είχαμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του και ξέραμε πλέον σε αυτό το στάδιο ότι ήταν ένας επικίνδυνος άνθρωπος, ικανός για τα πάντα».

Όπως διευκρινίζει το δημοσίευμα, «οι αστυνομικοί φέρονται να αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον πιλότο σύζυγο της Καρολάιν Κράουτς με ελικόπτερο της αστυνομίας, επειδή ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το ρίξει και να αυτοκτονήσει».

Τέλος ο συντάκτης της «Sun» προσθέτει: «Ο πιλότος με εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο, όπως είχε αρχικά αναφερθεί, αλλά με σκάφος και έπειτα με ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο μεταφοράς. Ο λόγος ήταν πως υπήρχαν φόβοι ότι μπορεί να επιχειρούσε συντριβή του ελικοπτέρου, φοβούμενος ότι η αστυνομία τον είχε επιτέλους μυριστεί και δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης