Με τα μαθήματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και της Φυσικής για τους υποψηφίους της θεωρητικής κατεύθυνσης και της θετικής και τεχνολογικής, αντίστοιχα, συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα θέματα στη Νεοελληνική Λογοτεχνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα θέματα στη Φυσική.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν στο απόσπασμα 5 [22.] από το έργο «Ο Κρητικός» του Διονύσιου Σολωμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι υπήρχε θέμα που έχει ξαναπέσει σε πανελλαδικές εξετάσεις.

Με καθυστέρηση δόθηκαν τα θέματα της Φυσικής

Με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας ξεκίνησαν σήμερα οι πανελλαδικές στο μάθημα της Φυσικής, καθώς τα θέματα καθυστέρησαν να δοθούν στους μαθητές. Η καθυστέρηση, όπως αναφέρουν πηγές από το Υπουργείο Παιδείας, υπήρξε γιατί στο 2% των εξεταστικών κέντρων η εκτύπωση των θεμάτων της Φυσικής δεν ήταν καθαρή, οπότε εστάλησαν εκ νέου.

Tα θέματα στη Φυσική ήταν δύσκολα και απαιτητικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν διαφαίνονται προβλήματα ή ασάφειες.

Οι πανελλαδικές θα συνεχιστούν, για τον μεγάλο όγκο των υποψηφίων, την Παρασκευή 24 Μαΐου με την εξέταση στα μαθήματα Ιστορία, Βιολογία Χημεία-Βιοχημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το zougla.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων και σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Στόχος» καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων θα σας παρουσιάζει τα θέματα και τις λύσεις τους.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης