Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν ροζ videos τα οποία «καίνε» τον Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιο. 

Στα εν λόγω videos φαίνεται καθαρά ο Μητροπολίτης να ερωτοτροπεί με μια γυναίκα που φοράει κόκκινο φόρεμα στον καναπέ του σαλονιού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάρρευση των ερωτικών σκηνών με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη ανάγκασε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο να παύσει από τα καθήκοντά του τον Ησύχιο.  Ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος

Τα videos τα ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook, η Αφροδίτη Κωνσταντίνου (η γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα), που είναι από την Φλώρινα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της επεσήμανε πως ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για την ζωή της, ότι δηλαδή ήταν πόρνη και είχε κάνει αλλαγή φύλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχόλιο της στο Facebook η Αφροδίτη Κωνσταντίνου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο Πατριάρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας…σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον καθαιρέσουν» «Δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο της εκκλησίας να με κακοποιεί έτσι. Και σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα. Καλημέρα» προσθέτει.

Δείτε τα videos:

Προανάκριση για το συμβάν έχει ήδη ξεκινήσει από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή Θεόφιλου καθώς ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος ήταν από τα πιο έμπιστα άτομα του Πατριάρχη Θεόφιλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης