Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός-Θάνος Κολοβός-Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «μάσκες» έπεσαν. Ανερυθρίαστα, χωρίς κανένα ίχνος δισταγμού, ακόμα και την ύστατη στιγμή, αξιωματικοί της Τροχαίας σε συνεργασία με υψηλόβαθμα στελέχη της Γ.Α.Δ.Α. προσπαθούν να συγκαλύψουν την υπόθεση Κουλούρη. Οι πράξεις τους αποδεικνύουν τη σήψη που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία. Μια κοινωνία στην οποία βασιλεύει ο νόμος του «ισχυρού» και οι διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας απλώς υπάρχουν για τους τύπους και για τους λίγους.  

Η φλυαρία των κρατικών λειτουργών και των αξιωματούχων που χειρίζονται -ακόμη και αυτή την ώρα, μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα- την υπόθεση του πρώην υπουργού σοκάρει. Εκείνο που σοκάρει όμως περισσότερο είναι οι «σκοτεινές διαδρομές» που ακολουθούνται, προκειμένου το ιστορικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να τη βγάλει «λάδι». Να πραγματοποιήσει άκοπα την ανανέωση του διπλώματός του και να του βεβαιωθεί μία και μόνο τροχαία παράβαση. Μια τυπική κλήση, την οποία πανεύκολα θα μπορέσει να σβήσει…

Πρωτοφανείς καταστάσεις που διασαλεύουν οποιαδήποτε έννοια δικαίου, ισονομίας και ισοπολιτείας, που εκτυλίσσονται από το πρωί στην Τροχαία Καισαριανής και σας τις αποκαλύπτει η zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δίπλωμα στο Χολαργό!  

Από το πρωί στην Τροχαία Καισαριανής επικρατεί αναβρασμός. Μετά την αποκάλυψη του θέματος από τη zougla.gr και τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση από τη σκανδαλώδη εύνοια που επιδείχθηκε στον κ. Κουλούρη, ο οποίος, αν και είχε διαπράξει τέσσερα αδικήματα (παρακώλυση συγκοινωνιών, αντίσταση κατά της Αρχής, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών), δεν συνελήφθη ούτε καν προσήχθη σε Α.Τ., στην υπόθεση παρενέβησαν (εκτός από τις εισαγγελικές αρχές) και οι Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ..

Κλιμάκιό τους μετέβη στην Τροχαία Καισαριανής και πήρε καταθέσεις από όλους τους αρμοδίους, προκειμένου να διερευνηθεί εάν διαπράχθηκε από αξιωματικούς της Τροχαίας το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Σε συνομιλίες τους οι επικεφαλής που χειρίστηκαν -από την Τροχαία- την υπόθεση Κουλούρη ανέφεραν ότι η επίσκεψη των Εσωτερικών Υποθέσεων έχει να κάνει με την «έκταση που πήρε το γεγονός από τα κανάλια» και τις αναφορές των συνδικαλιστικών οργανώσεων. «Γιατί ηλίθιοι είμαστε εμείς να μην κάνουμε καλά τη δουλειά μας;» αναρωτιόνταν.

Οι όποιες απορίες τους και αναζητήσεις για το εάν έκαναν καλά τη δουλειά τους, επειδή άφησαν ελεύθερο έναν πολίτη χωρίς δίπλωμα που παραβίαζε τους ερυθρούς σηματοδότες και έστελνε έναν αστυνομικό στο νοσοκομείο, δεν μπορούν να απαντηθούν παρά μόνο από τους ίδιους.

Η αγωνία όμως που εκδηλώνουν προκειμένου να τη «σκαπουλάρει» ο πρώην υπουργός με μία και μόνο κλήση είναι θέμα που πρέπει να διερευνηθεί.

Από το ρεπορτάζ της zougla.gr, που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, προκύπτει ότι μεταξύ των ενεργούντων την έρευνα και του Κίμωνα Κουλούρη υπήρξε συνεννόηση, προκειμένου ο τελευταίος -με τυπικές διαδικασίες- να ανανεώσει το ληγμένο δίπλωμά του από την Τροχαία Καισαριανής. Η διαδικασία ανανέωσης δεν θα «κόστιζε» χρόνο στον πρώην υπουργό. Του είχαν ζητηθεί ορισμένες ιατρικές γνωματεύσεις και μερικά παράβολα. Από εκεί και πέρα, ήταν όλα κανονισμένα. Λόγω της δημοσιότητας όμως που πήρε το ζήτημα, προέκυψε μια ατυχία, καθώς η zougla.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το θέμα του διπλώματος του κ. Κουλούρη δεν θα λυθεί από την Τροχαία Καισαριανής αλλά από το Χολαργό! Απλά και αβίαστα.

Είδαν μια παράβαση!

Τα «θαύματα» όμως συνεχίζονται, καθώς, όπως προκύπτει, στο ιστορικό στέλεχος του Κινήματος βεβαιώθηκε μία και μόνο τροχαία παράβαση! Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία που απορρέει από το γεγονός ότι οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν έφεραν μαζί τους μπλοκ, προκειμένου να βεβαιώσουν τις άλλες παραβάσεις.

«Τα υπόλοιπα, αυτά που αναφέρουν οι συνάδελφοι, δεν μπορούμε εμείς να τα βεβαιώσουμε. Έπρεπε αυτοί να τα βεβαιώσουν, αλλά δεν έχουν μπλοκ» έλεγαν οι επικεφαλής της Τροχαίας Καισαριανής σε άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του κ. Κουλούρη. Με λίγα λόγια, ούτε γάτα ούτε ζημιά…

Διαβάστε επίσης:

Ο “προστάτης” του Κίμωνα     

«Ευεργετηθείς κομπλεξικός ο Παπουτσής, έβγαλε μίσος, επειδή ήμουν με τον Βενιζέλο»

“Άναψε κόκκινο” για τον Κουλούρη

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

Οι αρλεκίνοι της εξουσίας

Προσοχή κυκλοφορεί ελεύθερος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης