Ένας 28χρονος Κύπριος που παρίστανε τον παπά συνελήφθη στη Γλυφάδα με τις κατηγορίες της απάτης, της αντιποίησης και της κλοπής.

Ο 28χρονος παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, ζητώντας από τους αστυνομικούς να εκτελέσουν μία εισαγγελική παραγγελία. Η παραγγελία αφορούσε στην απομάκρυνση αλλοδαπών, οι οποίοι έβρισκαν κατάλυμα σε κτήριο του σωματείου «Ιεραποστολική Αδελφότητα Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου» στη Γλυφάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικές μέρες πριν, ο 28χρονος, μαζί με ένα ακόμη άτομο, είχε πάει στο σωματείο και είχε εξαναγκάσει τον ηλικιωμένο ηγούμενο να του υπογράψει ένα έγγραφο με το οποίο του παραχωρούσε την προεδρία. Ο 28χρονος και ο συνεργός του φεύγοντας πήραν μαζί και μία σφραγίδα του σωματείου.

Στη συνέχεια πήγαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπου ο 28χρονος παρουσιάστηκε ως Αρχιμανδρίτης. Παραπλανώντας τον Εισαγγελέα Ακροάσεων, ζήτησε να απομακρυνθούν οι αλλοδαποί από το κτήριο του σωματείου. Ο εισαγγελέας εξέδωσε εισαγγελική παραγγελία και ο 28χρονος απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για την εκτέλεσή της.

Η απάτη του όμως δεν άργησε να αποκαλυφθεί. O νεαρός κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίοι ανακάλυψαν ότι ήταν σεσημασμένος απατεώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης