«Διαβάζοντας καθημερινά την σελίδα σας κι γνωρίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνετε σε κάποια παράλογα πράγματα που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα παράδειγμα αδιαφορίας που συνάντησα χθες στην πόλη μου.

Εδώ κι μερικούς μήνες η δημοτική αρχή Αμαρουσίου, όπως κι πολλές άλλωστε πόλεις της χώρας λαμβάνοντας κάποια κοινοτικά κονδύλια έχουν φτιάξει ένα σύστημα κοινόχρηστης παροχής ποδηλάτων στους δημότες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωραίο σαν ιδέα αλλά ως γνωστόν τα έργα χρειάζονται κι σωστές υποδομές. Στον δήμο Αμαρουσίου, λοιπόν, αφού εγκατέστησαν τα ποδήλατα δεν έχουν λάβει καμία μέριμνα για την συντήρηση αυτών καθώς κι για την σωστή λειτουργία με αποτέλεσμα να βλέπεις στους σταθμούς ενοικίασης ποδηλάτων, ακατάλληλα προς χρήση με αποτέλεσμα να κινδυνεύει κάποιος όταν κάνει χρήση αυτών.

Το αποκορύφωμα της όλης αδιαφορίας από πλευράς του Δήμου μας το διαπιστώνει κάνεις εάν περάσει αυτές τις μέρες από τον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου, όπου υπάρχει ένας σταθμός ενοικίασης ποδηλάτων για τους δημότες.

Για κακή μας τύχη όμως επειδή μέρος της πλατείας έχει παραχωρηθεί σε ιδιώτη για την εγκατάσταση παγοδρομίου για τις εορτές των Χριστουγέννων τα ποδήλατα έχουν στοιβαχτεί όπως-όπως στο σταθμό τους καταργώντας αυτόματα και το δικαίωμα χρήσης αυτών από τους δημότες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λογική λέει ότι θα μπορούσε να υπάρξει μέριμνα από τον Δήμο σε συνεργασία με τον ιδιώτη ώστε να μην αντικρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον συγκεκριμένο σταθμό».

Το ερώτημα είναι ποιος ο λόγος να δαπανώνται χρήματα την σήμερον ημέρα για τέτοια έργα όταν αδιαφορούμε πλήρως για την σωστή λειτουργιά αυτών.

Σας επισυνάπτω φωτογραφίες για να διαπιστώσετε τα όσα περιγράφω πιο πάνω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης