Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 και 44 ετών κι ένας 63χρονος Ινδός, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για κατοχή και εμπορία λαθραίων πακέτων τσιγάρων
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 19χρονο και τον 63χρονο έξω από το σπίτι τους και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους 10 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο άνδρες αποθήκευαν τα τσιγάρα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο σπίτι τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παράπηγμα, βρέθηκαν 196 λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών. Επιπλέον, στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 300ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δράση τους. 
 
Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς ο 44χρονος και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του επτά λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα από τον 19χρονο και τον 63χρονο. 

Συνολικά βρέθηκαν 213 λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο. 
 
Τις έρευνες και την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης