Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο, το πλήρωμα και τους επιβάτες του οποίου θα υποδεχτούν οι τοπικοί φορείς με τιμητική εκδήλωση, αναμένεται αναμένετε σήμερα στις 09:00 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας.

Είναι η πρώτη φορά που τα Χανιά υποδέχονται οργανωμένα πλοία που εκτελούν κρουαζιέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σημασία των αφίξεων για τον τουρισμό του νησιού εστίασαν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσαν, ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης, και ο δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης.
«Καλούμε τους Χανιώτες, όσον αφορά στους επισκέπτες που έρχονται στα Χανιά, να μην τους αντιμετωπίσουν, να μην τους θεωρήσουν ότι είναι άνθρωποι από τους οποίους θα αρπάξουμε, να το πω στην καθομιλουμένη, για να καταλάβουμε όλοι τι λέω, να κάνουμε μία “αρπαχτή”, αλλά είναι ένα μόνιμο γεγονός το οποίο θα μπορεί να δίνει μια τεράστια οικονομική ανάσα», επισήμανε ο κ. Βουλγαράκης.

Σύμφωνα με το δήμαρχο, κ. Σκουλάκη, για να επιλέξουν ως σταθμό τα Χανιά τα κρουαζιερόπλοια χρειάστηκαν σημαντικές προσπάθειες των τοπικών φορέων και πρακτόρων. «Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι αυτοί έφεραν τις κρουαζιέρες, εμείς πρέπει να τις κρατήσουμε», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης