Ταξιτζής παράτησε 15χρονους στη μέση του δρόμου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 10:18
Ταξιτζής παράτησε 15χρονους στη μέση του δρόμου
Το περιστατικό συνέβη στην Ρόδο το βράδυ του Σαββάτου της 19ης Σεπτεμβρίου, αλλά η καταγγελία βγήκε στην δημοσιότητα από τον πατέρα ενός εκ των τριών ανηλίκων αυτές τις μέρες.

Ένα ταξιτζής παρέλαβε τρεις 15χρονους από την πιάτσα στο Μαντράκι της Ρόδου, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Τα τρία αγόρια εξήγησαν στον οδηγό ότι οι δύο εξ αυτών θα αποβιβαστούν στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων και Χειμάρρας, ενώ ο τρίτος στην οδό Διαγορίδων.

Ο «επαγγελματίας» οδηγός, με αυταρχικό και αγενή τρόπο, καπνίζοντας καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής, αρνήθηκε να μεταφέρει τα παιδιά στον ακριβή προορισμό τους, λέγοντάς τους ότι θα πραγματοποιήσει μια μόνο στάση και οι νεαροί καλά θα κάνουν να «μοιράσουν την απόσταση».

Έτσι και έκανε. Εισέπραξε το κόμιστρο, αγνόησε την επιθυμία των παιδιών και τα παράτησε μέσα στη νύχτα, στην συμβολή των οδών Διαγορίδων και Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ένας εκ των νεαρών καθώς δεν είχε κινητό τηλέφωνο για επικοινωνήσει με τους γονείς του, έτρεξε για περίπου ενάμισυ χιλιόμετρο, και έφθασε στο σπίτι του - που βρίσκεται σε ερημική περιοχή - έντρομος.

Ο πατέρα του παιδιού, έχοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί, κατήγγειλε το απαράδεκτο περιστατικό στις Αρχές, αλλά και στο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί στην Ρόδο επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά.

Πηγή: Ροδιακή

Διαβάστε επίσης:

«"Μαλλιά - κουβάρια" γυναίκα ταξιτζής με τουρίστριες» Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009, 09:24

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 10:18