Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες του «Super Express» καθώς φαίνεται ότι απέπλευσε με βλάβη από την Άνδρο για Τήνο και Μύκονο.  To γνωστό όμως ταχύπλοο, ακινητοποιήθηκε έξω από το λιμάνι του Γαυρίου, στην Άνδρο.

Αντί να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι, συνέχισε με πολύ χαμηλή ταχύτητα την πλεύση του, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των 281 επιβατών, καθώς παρά την βλάβη έπλευσε προς Τήνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν επίσημα  μόνο έπειτα από μία ώρα, και αφού ήδη είχαν αρχίσει να διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία.

Τελικά, με μεγάλη καθυστέρηση, το πλοίο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο-Πειραιά, συνέχισε τον πλου του και κατέπλευσε στο λιμένα της Τήνου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες και τα οχήματα .
 

Από το Λιμεναρχείο Τήνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μηχανική βλάβη, όπως αναφέρουν πληροφορίες,  είχε παρουσιαστεί ήδη από το πρωινό δρομολόγιο, όταν το σκάφος έκανε 3,5 ώρες για να φτάσει στη Ραφήνα από την Άνδρο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης