Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο λιμάνι της Καβάλας, τους επιβάτες του «European Express», καθώς το πλοίο της NEL LINES, το οποίο είχε αγκυροβολήσει έχοντας εκτελέσει το δρομολόγιο Καρλόβασι Σάμου – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος – Καβάλα, αναχώρησε από το «Απόστολος Παύλος» στις 16.40, με δυόμισι ώρες καθυστέρηση!

Όπως αναφέρει το kavalapress.gr, αιτία για την καθυστερημένη αναχώρηση του «European Express» ήταν μια εκτενής επιθεώρηση, η οποία κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς κατά τη διάρκεια του κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Χίου, το πρωί της Παρασκευής, παρουσιάστηκε βλάβη στην πρωραία βοηθητική έλικα (bow thruster).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο απόπλους από το λιμάνι της Χίου είχε απαγορευτεί, όμως κατόπιν επιθεωρήσεως και προσκομίσεως πιστοποιητικού από τον Νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη η συνέχιση του δρομολογίου έως την Καβάλα προκειμένου να επιθεωρηθεί εκτενώς.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι καταγγελίες ορισμένων επιβατών για έλλειψη ενημέρωσης τόσο από πλευράς του Λιμεναρχείου Καβάλας όσο και από τον καπετάνιο του «European Express».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης