Τελευταία ημέρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε Εθνική οδό και Λ. Κηφισίας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 07:15
Τελευταία ημέρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε Εθνική οδό και Λ. Κηφισίας
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Κηφισίας αλλά και την Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Οι ρυθμίσεις αυτές στην κυκλοφορία θα ισχύσουν έως και τις 05.00 τα ξημερώματα, της Παρασκευής. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις από το πλάτος του οδοστρώματος που απομένει κάθε φορά

Συνιστάται στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Τι ισχύει στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας

Εξαιτίας εργασιών επιθεώρησης και καθαρισμού συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων στην κεντρική νησίδα, από την αρχή της εβδομάδας πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω τμήματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Διονύσου, έως και σήμερα Παρασλευή, κατά τις ώρες 09.00΄ έως 14.00΄:

α) Στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα από τη χ/θ 22+000 έως τη χ/θ 20+000.

β) Στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα από τον κλάδο εξόδου έως τον κλάδο εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Στεφάνου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 07:17