Ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες στο συγκρότημα επαγγελματικών σχολών (ΕΠΑΣ) και επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) στον Άγιο Κήρυκα Ζακύνθου, ύστερα από διακοπή των εργασιών από τον ανάδοχο του έργου λόγω μη πληρωμής λογαριασμών από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων.

Ο Διευθυντής των ΕΠΑΣ, Γιάννης Βίτσος, δήλωσε πως ο εργολάβος είχε καταθέσει εγγυητική επιστολή στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, η οποία έληγε στις 28 Φεβρουαρίου και επομένως έπρεπε να ξεκινήσει τα έργα ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απ’ότι γνωρίζω, ο εργολάβος πριν πάρει τη δουλειά των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, είχε δώσει εγγυητική επιστολή στον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων. Σύμφωνα με αυτή θα έπρεπε να συνεχίσει τις εργασίες από την 1η Μαρτίοιυ. Σε διαφορετική περίπτωση θα καλούνταν να καταβάλλει πρόστιμο. Όπως και να έχει, τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και νομίζω ότι αυτό είναι ένα θετικό γεγονός. Αν όλα πάνε καλά, μέχρι τον Ιούλιο θα έχει ολοκληρωθεί η επισκευή των εργαστηρίων και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα τελειώσουν και τα εργαστήρια. Ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων δεν οφείλει πλέον ούτε ένα ευρώ για τις εργασίες που έχουν γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: imerazante.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης