Τέσσερα διεθνή βραβεία για την Apollonia farm

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, 18:25
Τέσσερα διεθνή βραβεία για την Apollonia farm

PLATINUM BΡΑΒΕΙΟ ΚΑΦΕ 

Η Apollonia Farm είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μετά από συμμετοχή που έλαβε σε διεθνή διαγωνισμό.

OLYMP AWARDS 2022

Ο Apollonia High Quality Coffee Λατινικής Αμερικής Κολομβίας, κατέκτησε το μεγαλύτερο βραβείο στην ιστορία του καφέ , το ένα και μοναδικό PLATINUM

Αυτό το πολύ μεγάλο έπαθλο μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι για την ποιότητα του καφέ.

Τέσσερα διεθνή βραβεία για την apollonia farm

Χρυσό το μελί ως το καλύτερο θυμαρίσιο μέλι του κόσμου

Χρυσή η κορονέικη ελιά ως η καλύτερη ελιά του κόσμου με το πολυβραβευμένο ελαιόλαδο της apollonia farm

Ασημένιο βραβείο στον κόσμο η κριθαροκουλουρίτσα της apollonia ως ένα πολύ ποιοτικό και υγιεινό παξιμάδι.

Ο “χρυσός” καφές από την Κολομβία Apollonia High Quality Coffee έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου και πιο ποιοτικού καφέ στον κόσμο για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον ανώτατο διαγωνισμό γευσιγνωσίας της Γαλλίας.

Ο καφές λατινικής Αμερικής και γενικότερα ο Κολομβιανός καφές είναι 100% περιεκτικότητας Arabica, φέρνοντας την Κολομβία στην κορυφή παραγωγής καφέ στην Λατινική Αμερική και σε ολόκληρο τον κόσμο

Αποτελείται από 3 διαφορετικές ποικιλίες Bourbon - Caturra - Red acaia

Έτσι, ο καφές της Apollonia Farm – προέλευσης λατινικής Αμερικής (ψήσιμο, συσκευασία) ( Ιταλίας &  Ελλάδας ) είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και έχει κερδίσει επάξια πολύ καλή φήμη στις διεθνής αγορές.

Σταδιακή αλλά δυναμική είσοδο κάνει η νέα αλυσίδα Apollonia Coffee Shops με δύο καταστήματα και πολλά Shops in Shop.

Η βάση της είναι ο διεθνώς βραβευμένος καφές που η ίδια εισάγει σε δυο ποικιλίες, 100% & 80% Arabica που απέσπασε Χρυσά βραβεία σε σειρά διαγωνισμών.

Παίρνοντας υπόψιν τις περιβαλλοντικές συνθήκες στην Λατινική Αμερική και την σωστή διαχείριση απ΄ τους Κολομβιανούς παραγωγούς καθιστούν αυτό το προϊόν μοναδικό στη γεύση, την ποιότητα και στο άρωμα του. Ένας καφές καθαρής γεωργίας χωρίς φυτοφάρμακα και χρωστικές ή αρωματικές ουσίες.

Ο καφές της Apollonia Farm προέρχεται από πάνω από 450.000 οικογένειες καλλιεργητών καφέ που έχουν οργανωθεί από την Εθνική Ομοσπονδία Καλλιεργητών Καφέ σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας για την εξαγωγή, τα οποία (πρότυπα) εφαρμόζονται με ευλάβεια.

Είναι γνωστό ότι  ο καφές της Κολομβίας έχει Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, Σήμα Πιστοποίησης ή και Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη σε πάρα πολλές χώρες, απόδειξη της ποιότητας και της αξίας του.

Ο καφές της Apollonia Farm, επάξια έχει κερδίσει το μεγάλο βραβείο ️️του πιο ποιοτικού καφέ στον κόσμο, από τον ανώτατο διαγωνισμό γευσιγνωσίας Superior Taste το Βέλγιο .

Επίσης, έχει κερδίσει το χρυσό βραβείο στον κόσμο για το 2018  το 2019 το 2020 σε διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσία στην Γαλλία επίσης έχει κερδίσει το ασημένιο βραβείο ως ο καλύτερο καφέ του κόσμου στο διεθνή διαγωνισμό OLYMP AWARDS 2020 στην Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, 19:32