Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας (ΟΛΝΕ) έβαλε ως στόχο την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο να έχουν όχι ένα αλλά τέσσερα υδατοδρόμια στο νησί της Εύβοιας και να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στις μετακινήσεις με υδροπλάνα ολοκληρώνοντας τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Η Χαλκίδα, η Κάρυστος, η Κύμη και η Αιδηψός είναι οι πόλεις που θα αναπτυχθούν τα υδατοδρόμια και θα συνδεθούν με το υπόλοιπο δίκτυο υδατοδρομίων. Παράλληλα ξεκινάει η πρώτη τεχνική βάση υδροπλάνων στην Χαλκίδα για την συντήρηση, τεχνικό έλεγχο και επιδιόρθωση των αεροσκαφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσωρινός ανάδοχος ορίστηκε η εταιρεία «Υδατοδρόμια Εύβοιας ΙΚΕ» θυγατρική εταιρεία της Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε/ Hellenic Seaplanes S.A. μετά την υποβολή της προσφοράς της και την επιτυχή αξιολόγηση της από την επιτροπή διαγωνισμού του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας, βάζοντας την Εύβοια στον χάρτη των υδατοδρομίων. Με την οριστικοποίηση του αναδόχου, η «Υδατοδρόμια Εύβοιας ΙΚΕ» θα προχωρήσει με γρήγορα βήματα να καταθέσει τους φάκελους αδειοδότησης των υδατοδρομίων έτσι ώστε να προλάβουν να ενταχθούν ως προορισμοί στην επόμενη τουριστική περίοδο του 2015 .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης