Τετ α τετ Δραγασάκη - αγροτών το απόγευμα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017, 08:17
Τετ α τετ Δραγασάκη - αγροτών το απόγευμα
Συνάντηση με αντιπροσωπεία αγροτών θα έχει σήμερα κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Η συνάντηση θα γίνει στις 16.00 στα γραφεία της αντιπροεδρίας επί της οδού Ζαλοκώστα και εκτός από τον κ. Δραγασάκη στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας Σ. Φάμελλος, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου.

Από τα αποτελέσματα της συνάντησης θα εξαρτηθούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών της Β. Ελλάδας, οι οποίοι συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Όπως δήλωσε χθες το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρης Μόσχος, «θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχουν συνάδελφοί μας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τα στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και σε γενικές συνελεύσεις μας στη συνέχεια θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας σε επίπεδο κινητοποιήσεων».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017, 10:10