Σήμερα οι απολογίες στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 10:17
Σήμερα οι απολογίες στη δίκη Τσοχατζόπουλου
Σήμερα ξεκινούν οι απολογίες των 19 κατηγορουμένων στη δίκη για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, με πρώτο, όπως όλα δείχνουν, τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το δικαστήριο απέρριψε για άλλη μία φορά την περασμένη Πέμπτη νέο αίτημα των συνηγόρων του Τσοχατζόπουλου να μετατεθεί η απολογία του πρώην υπουργού για τις 26 Αυγούστου.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε να μη διακόψει για το καλοκαίρι, προτού ολοκληρωθούν οι απολογίες και των 19 κατηγορουμένων στην υπόθεση, απόφαση που προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνηγόρων, οι οποίοι προτίθενται να καταθέσουν και εγγράφως τη δυσαρέσκειά τους.

Ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστήριξε πως «η απολογία εδώ και τώρα του κατηγορουμένου θα πλήξει την ασφάλεια δικαίου αλλά και τα δικαιώματα των κατηγορουμένων».

Το δικαστήριο διέκοψε για σήμερα, οπότε και θα αποσαφηνιστεί τι στάση θα τηρήσει ο πρώην υπουργός, αν δηλαδή απολογηθεί ή όχι, αλλά και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, καθώς κάποιοι εξ αυτών έχουν δηλώσει ότι δεν θα απολογηθούν, εάν προηγουμένως δεν έχει απολογηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 10:26