Πρόσφατες ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου,  έδειξε ο εργαστηριακός έλεγχος της ιατροδικαστικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Λάρισα για τον αδικοχαμένο Μάκη Χριστόπουλο. O άτυχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας του με την Αθλητική Ένωση Δίβρης, κατά την διάρκεια του αγώνα ένιωσε αδιαθεσία, αποχώρησε στα αποδυτήρια, κατέρρευσε και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Ο γιατρός του αγώνα έσπευσε να τον βοηθήσει όπως και ο διαιτητής πριν φτάσει στο γήπεδο το ασθενοφόρο, το οποίο και τον πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Η ομάδα του Ηρακλή Ροδίτσας ενημέρωσε πως ο 29χρονος Μάκης Χριστόπουλος είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είχε κριθεί κατάλληλος για να παίξει ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O άτυχος ποδοσφαιριστής εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με δική του βούληση ώστε να αντικαταστήσει παίχτη της ομάδας αλλά με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή που δεν ήταν καν στο γήπεδο. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο 29χρονος είχε κάρτα υγείας αλλά λόγω ενός γραφειοκρατικού ζητήματος δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, η εισαγγελία Λαμίας έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση και θα ακολουθήσει δικαστική διευρεύνηση.  H υπόθεση απασχολεί την  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας αλλά και τον τοπικό Σύνδεσμο διαιτητών για το κατά πόσο ο διαιτητής διερεύνησε αν ο παίκτης είχε δηλωθεί με άλλο όνομα.

Πηγή: lamianow.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης