«Δεν άντεχα την κατακραυγή του κόσμου. Ένιωσα πανικό, φόβο, ντροπή». Με αυτά τα λόγια θα προσπαθήσει να εξηγήσει στην απολογία της η 19χρονη από την Πετρούπολη τους λόγους που την οδήγησαν να σκοτώσει το μωρό που μόλις είχε γεννήσει, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η 19χρονη, η οποία κατηγορείται μαζί με την 64χρονη μητέρα της για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, θα αποφύγει, σύμφωνα με πληροφορίες, να επαναλάβει τις λεπτομέρειες με τις οποίες περιέγραψε προανακριτικά τις στιγμές που ακολούθησαν τη γέννηση του μωρού, το οποίο βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων από ρακοσυλλέκτη. «Εγώ το σκότωσα» φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω, αλλά όταν μου πρότεινε να φέρει τον γιατρό, ένιωσα έντρομη και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη που πλέον πέρασε» φέρεται να υποστηρίζει η 19χρονη.

Μόλις έφερε στον κόσμο το μωρό, η 19χρονη το είδε σαν εχθρό. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» λέει η 19χρονη, η οποία δεν παραλείπει να αναφερθεί στην άστατη ερωτική ζωή της για να νιώθει αποδεκτή, όπως ισχυρίστηκε. Το γεγονός ότι ήταν υπέρβαρη αλλά και το μπούλινγκ που της έκαναν όλα αυτά τα χρόνια την ώθησαν στις εφήμερες σχέσεις προκειμένου να εισπράττει επιβεβαίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης