Παλιές και κακοσυντηρημένες εγκαταστάσεις, ελλείψεις σε αναλώσιμα είδη και κακή απολύμανση του ευρύτερου χώρου του νοσοκομείου. Αυτή είναι η κατάσταση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι γονείς και παιδιά που χρειάζεται να επισκεφθούν το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με την εκπαιδευτικό Γεωργία Ζήγκου, που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram την κατάσταση η οποία επικρατεί στο νοσοκομείο και μας περιέγραψε τα όσα βίωσε κατά την διάρκεια της νοσηλείας της νεογέννητης κόρης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα. Ζήγκου επιβεβαίωσε στην κάμερα της «Ζούγκλας» τα όσα έγραψε σε δημοσίευσή της στο Ιnstagram και έκανε λόγο για μια κατάσταση πλήρους απαξίωσης του νοσοκομείου. Όπως μας είπε, της ζητήθηκε από το νοσηλευτικό ίδρυμα να φέρει από το σπίτι της σεντόνια, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να μείνει με λερωμένο το παιδί της για τουλάχιστον δύο μέρες. Παράλληλα, υπογραμμίζει πως για όλη την πτέρυγα του νοσοκομείου υπήρχε ένα και μοναδικό θερμόμετρο το οποίο το έψαχναν από δωμάτιο σε δωμάτιο προκειμένου να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν.

 

Δείτε όσα μας είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης