Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Μυρτώο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, αναμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.


(Πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Ιώαννη Καλλιάνο)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης