Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε και την «χτύπησε», εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη στον δρόμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μαυσώλου του Ηρακλείου, στο ύψος νυχτερινού κέντρου προς την Βιομηχανική Περιοχή, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν η 47χρονη εργαζόμενη μαζί με δύο ακόμα άτομα, σταμάτησε για την περισυλλογή των απορριμμάτων ενός κάδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη γυναίκα είχε κατέβει κι έλεγχε αν είχε τοποθετηθεί σωστά ο κάδος όταν ένα αυτοκίνητο είδε το απορριμματοφόρο σταματημένο μπροστά από το νυχτερινό κέντρο, ανάπτυξε ταχύτητα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να το περάσει.

Μαζί του όμως πήρε και την… 47χρονη, η οποία «έπεσε» στο παμπρίζ με το αυτοκίνητο να την «πετάει» 15 μέτρα μακριά και να γίνει… καπνός.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, έσπευσε το ασθενοφόρο και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, η οποία φέρει κατάγματα στο αριστερό χέρι και πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον οδηγό, ο οποίος απλώς κοίταξε προς τα πίσω και μετά έφυγε από το σημείο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ένας 40χρονος, που φέρεται να είναι ο οδηγός που παρέσυρε την 47χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας και την εγκατέλειψε, καθώς στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν ίχνη του ατυχήματος.

Ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ζημιές αυτές έχουν προκληθεί με άλλο τρόπο.

Στο τμήμα έχουν κλιθεί και οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες στο ατύχημα.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης