Θύμα απίστευτης όσο και ακατανόητης βαναυσότητας έπεσε μία νεαρή γυναίκα από την Αρμενία.

Η γυναίκα, η οποία είναι σύζυγος γνωστού μουσικού, βίωσε στο πετσί της τις εμμονές και τη ρατσιστική συμπεριφορά δύο ειδικών φρουρών, οι οποίοι σε μία ωμή επίδειξη αγριάδας και «αντρισμού», δε δίστασαν στιγμή όχι μόνο να περάσουν χειροπέδες στη γυναίκα αλλά να της πάρουν το παιδί από το καρότσι και να τη χτυπήσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Τμήμα της Κυψέλης μην έχοντας κανέναν δίπλα της, αφού ο άντρας της, ντράμερ στο μουσικό σχήμα του Νότη Σφακιανάκη, έλλειπε για δουλειές.

Ευτυχώς, τα αντανακλαστικά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη λειτούργησαν στο ακέραιο.

«Θα φύγουν από το Σώμα και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην επιστρέψουν ξανά», δήλωσε ξεκάθαρα ο κ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στο περιστατικό με τους δύο νταήδες ειδικούς φρουρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο «άντρες», οι οποίοι υπηρετούν στο Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα, ίσως να φύγουν πράγματι από το Σώμα, άλλωστε αρκετά το «πλήγωσαν» με τη συμπεριφορά τους.

Όμως, όπως καταγγέλλει η ίδια, η οποία ζει στη χώρα μας χωρίς προβλήματα για 15 χρόνια, στο Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο οδηγήθηκε, οι αρμόδιοι εκεί, επιχείρησαν να «υποβιβάσουν» το γεγονός, λέγοντας πως «ήταν μία κακή μέρα», ενώ αξίωσαν να τους ζητήσει και συγγνώμη!

Ακούστε τι δήλωσε η 36χρονη γυναίκα στη zougla.gr όπου και περιγράφει με όλες τις λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη, όταν επιχειρούσε να διασχίσει έναν κεντρικό δρόμο της Κυψέλης και βρέθηκε με χειροπέδες στο Τμήμα.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν θα επιστρέψουν ξανά στο Σώμα»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης