Τι λέει ο Μ. Καραμολέγκος για την απαγωγή

Τι λέει ο Μ. Καραμολέγκος για την απαγωγή
Με μία λιτή ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος αναφέρεται στο περιστατικό της πολύωρης απαγωγής του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έζησα μια περιπέτεια, μια δύσκολη στιγμή, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι πέρασαν στιγμές αγωνίας και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της για τη συστηματική δουλειά, την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό τους. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες και έχω εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τέλος, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά, δημοσιεύματα που εμφανίζουν σύνδεση των δραστών με εργαζόμενους ή πρώην εργαζόμενους της εταιρείας. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν εργαστεί ποτέ και ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με την εταιρεία μας.


Τι ανέφερε νωρίτερα το στενό του περιβάλλον

Nωρίτερα, νέα στοιχεία ήλθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της απαγωγής - εξπρές του πασίγνωστου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία οι απαγωγείς του δεν εργάζονταν στην αρτοβιομηχανία, ενώ ανέφεραν ότι οι δράστες κατά πάσα πιθανότητα ήταν τρεις.

Παράλληλα από την ίδια πηγή έγινε γνωστό ότι ο ένας από τους απαγωγείς, ο οποίος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας και απελευθέρωσε τον επιχειρηματία ήταν ο εγκέφαλος του σχεδίου απαγωγής του Μανώλη Καραμολέγκου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 12:47