Τετάρτη βράδυ και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένα ζευγαράκι πίνει το ποτό του στο μπαρ ενός κεντρικού ξενοδοχείου της πρωτεύουσας. Ακόμα και εκείνοι που ασχολούνται με την πολιτική δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο φίλος από τα παλιά της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν ήταν στην Αθήνα, και μάλιστα στην καρδιά της πρωτεύουσας, πίνοντας αμέριμνος το ποτό του με μια όμορφη ξανθιά κυρία.

Η άφιξή του στην Αθήνα μυστική, αλλά τα στόματα σε ένα τόσο κεντρικό σημείο φλύαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δημοσιογράφος της zougla.gr «παγώνει». Τα… όπλα του (φωτογραφική μηχανή και κινητό τηλέφωνο) ακινητοποιημένα. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ μόλις αντιλαμβάνεται τον ρεπόρτερ κινείται κατά πάνω του, αλλά χωρίς διάθεση φασαρίας.

Δείχνει να είναι στωικά συμβιβασμένος με τον δημοσιογράφο που προσπαθεί να απαθανατίσει τη στιγμή. Αν και εκνευρισμένος μπροστά στη θέα της κάμερας, δεν προχωρά σε ασχήμιες. Η ξανθιά κυρία δίπλα του είναι φανερά εκνευρισμένη και προσπαθεί με τις κινήσεις της να αποφύγει τον φακό.

Η ίδια του ζητά να φύγουν από το σημείο. Εκείνος, με αργά βήματα, την ακολουθεί και μαζί φεύγουν από το μπαρ του ξενοδοχείου. Μετά από αρκετή ώρα έρχεται ένας νεαρός με ένα αυτοκίνητο παλαιάς κοπής και τους παραλαμβάνει. Η όμορφη συνοδός του Στρος-Καν ξαναβρήκε το χαμόγελό της, φίλησε το νεαρό και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο. Ο Στρος-Καν, που είχε γείρει σε μια κολώνα δείχνοντας να έχει αφεθεί στην επήρεια του ποτού, ξαναβρήκε τη ζωντάνια βλέποντας το νεαρό. Μίλησαν γαλλικά, μπήκε και εκείνος στο αυτοκίνητο και έφυγαν και οι τρεις τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Μακριά από τα βλέμματα όλων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Στρος-Καν στο κατάστημα Rich στη Γλυφάδα
 
Δείτε τα video που ακολουθούν:

/Uploads/Media/VMIX/Video/2012/Sep/26/152917271.jpg

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης