Την ουσιαστική στήριξη των Ουκρανών προσφύγων στην Ελλάδα συνεχίζει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσφέροντας κάρτες αξίας έως 100 Ευρώ για την αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Σήμερα ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, προσέφερε, συμβολικά σε νεαρή Ουκρανή που συμπλήρωσε τον αριθμό 2000 των επωφελούμενων προσφύγων,  την κάρτα στήριξης για την αγορά ειδών διαβίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάση των στοιχείων που καταγράφει ο Οργανισμός, το 55% είναι ενήλικες 18-60 ετών, το 34% είναι παιδιά και το 11% είναι 60 ετών και άνω.

Και σήμερα ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας υποδέχτηκε και αγκάλιασε τις πληγείσες οικογένειες Ουκρανών προσφύγων στα Γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού, συνομίλησε μαζί τους και με τη βοήθεια συνεργατών κατέγραψε τις πρώτες ανάγκες τους, μεταφέροντας παράλληλα την ευλογία και την αμέριστη συμπαράσταση του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας, Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο  κ. Δήμτσας ανέφερε ότι, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της, τις δυνάμεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και έχουν βρεθεί απροστάτευτοι σ΄ ένα ξένο τόπο λόγω του πολέμου.  Επίσης ανακοίνωσε σειρά νέων προγραμμάτων που θα αφορούν την εκπαίδευση μαθητών και νέων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης