Σαστισμένη παραμένει η Βοιωτία και σοκαρισμένος ο πολιτικός κόσμος μια μέρα από την απροσδόκητο θάνατο του βουλευτή Βοιωτίας και πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου, ενός πολιτικού με τον οποίο συνδέθηκε η δημόσια πολιτική ζωή του τόπου την τελευταία 30ετία.

Η αγαπημένη του ιδιαίτερη πατρίδα, η Θήβα, θα τον δεχτεί για πάντα στη φιλόξενη γη της, με τη νεκρώσιμη ακολουθία στις 3.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θηβών (πάνω από το Αρχαιολογικό Μουσείο). Η σορός του εκλιπόντος θα είναι στο Ναό από τη μια το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου και η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Θήβα αναμένεται να βρεθούν την Δευτέρα όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, όπως και ο κουμπάρος και φίλος του Κώστας Καραμανλής που με την σύζυγό του Νατάσσα τον είχαν παντρέψει στην Θήβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Μπασιάκος υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του που τον εντόπισε νεκρό μέσα στην οικία τους στην Αθήνα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι ετοιμαζόταν για ταξίδι στις Βρυξέλλες με την αναχώρησή τους να ήταν προγραμματισμένη για χθες το μεσημέρι. Την θέση του στην ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναπληρώσει ο κ. Ανδρέας Κουτσούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: lamiastar.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης