Το πρωί σέρβιρε καφέδες και το βράδυ εκδιδόταν. Ο λόγος για μια 22χρονη από την Αλβανία και μητέρα ενός τετράχρονου παιδιού, την οποία ο 57χρονος ιδιοκτήτης της καφετέριας στην οποία εργαζόταν, στη Λαμία, την ανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες του μαγαζιού.

Η γυναίκα εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, όπου κατήγγειλε ότι ο 57χρονος, με τη χρήση βίας και με απειλές κατά της ίδιας και του παιδιού της, την υποχρέωνε σε ερωτική συνεύρεση με τον ίδιο αλλά και με πελάτες του καταστήματος, έναντι αμοιβής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του μπαρ υποστηρίζει ότι με την κοπέλα συζούσε και ότι την καταγγελία την έκανε ο ίδιος, όταν την έπιασε στα «πράσα» με άλλον άνδρα.

Μετά την καταγγελία, άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 57χρονο Λαμιώτη και σε έρευνα που ακολούθησε στο μπαρ αλλά και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης (TAZER)
-ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλομπ
-ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων
-τέσσερα φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 310 γραμμαρίων
– δέκα δισκία ναρκωτικών χαπιών
– ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 57χρονος Λαμιώτης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας, βιασμού, κατοχής ναρκωτικών ουσιών, παράνομης οπλοκατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης