«Μου άρπαξαν τα χρήματα από τη τσέπη, δεν έχω άλλα… τα ήθελα για το άρρωστο παιδί μου…», είπε μεταξύ άλλων η ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας σήμερα το μεσημέρι στη Λαμία, την ώρα που ανέβαινε στο λεωφορείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:15 στην Πλατεία Πάρκου. Η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στην Εθνική τράπεζα και έκανε ανάληψη 700 ευρώ και στη συνέχεια πήγε να ανέβει στο λεωφορείο. Τρεις ανήλικοι Ρομά, που προφανώς την παρακολουθούσαν την ώρα που ανέβαινε στο αστικό της άρπαξαν από την τσέπη του μπουφάν τα χρήματα και άρχισαν να τρέχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάποιοι περαστικοί προσπάθησαν να τα κυνηγήσουν, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τους σταματήσουν.

Σύμφωνα με περιγραφές ο ένας από τους τρεις, ήταν περίπου 12 ετών, φορούσε πράσινη ζακέτα με κουκούλα, ενώ οι άλλοι δύο ήταν περίπου 10 ετών. Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως και άρχισε τις αναζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Η κατάσταση με τους Ρομά εντός και εκτός πόλης έχει ξεφύγει εντελώς, έλεγαν εξοργισμένοι επαγγελματίες της πλατείας Πάρκου, καθώς και περαστικοί, που βρέθηκαν στο σημείο, αφού τα κρούσματα πλέον αυξάνονται καθημερινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: LamiaReport.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης