Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους για τον εντοπισμό του 22χρονου βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση του ζευγαριού.

Την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η Νικολέτα τον είχε μάλιστα υποστηρίξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο του Μπουρναζίου, σημειώθηκε έντονη συμπλοκή κατά την οποία ο 22χρονος, που συμμετείχε, τραυματίστηκε. Όταν η 17χρονη Νικολέτα καλέστηκε να καταθέσει, υποστήριξε τον σύντροφό της.

Συχνοί και έντονοι ήταν οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού, τους δέκα μήνες που ακολούθησαν και που η άτυχη κοπέλα διατηρούσε δεσμό με τον Πακιστανό. Αυτή φαίνεται να είναι και η αιτία, που την οδήγησε στην απόφαση να τερματίσει τη σχέση της με τον καταζητούμενο.

Οι Αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον νεαρό, αναζητούν και το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο με την ελπίδα να μπορέσουν να εντοπίσουν το ενδεχόμενο σχέδιο διαφυγής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική ερευνά, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας. Αυτές τις πέντε ώρες ο νεαρός κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να εξαφανιστεί και παρά το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει εντοπιστεί.

Ο Πακιστανός είχε παθολογική ζήλεια με την Νικολέττα

Η 17χρονη Νικολέτα φέρεται να έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της τηλέφωνο, από τον 22χρονο από το Πακιστάν. Από την ανάσυρση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας προκύπτει, ότι η ανήλικη είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα την ημέρα της δολοφονίας της μπαράζ απειλητικών μηνυμάτων από τον 22χρονο.

Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος όμως δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και τις διαφωνίες των τελευταίων ημερών μεταξύ τους. Καταθέτουν επίσης, πως η ζήλεια του δράστη ήταν ανυπόφορη και πως θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, ενώ η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους, ήταν οι αφορμές για συχνούς άγριους τσακωμούς και καυγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης

Για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι μίλησε την Πέμπτη η μητέρα της, αναφέροντας ότι ο σύντροφός της απειλούσε τη Νικολέττα επειδή του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Όπως επεσήμανε η μητέρα της 17χρονης στον Alpha, η Νικολέττα δεχόταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφό της επειδή πριν από λίγες μέρες του είχε ζητήσει να χωρίσουν. «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο», είπε και συνέχισε: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκάλυψε: «Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Θύμα βιασμού σε ηλικία 11 ετών η Νικολέττα

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη Νικολέττα, όταν ήταν μικρή. Ο πατέρας της αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα βιασμού στην ηλικία των 11 ετών.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «η Νικολέττα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά τέσσερα παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν».

Βιάστηκε και στη συνέχεια δεχόταν bullying

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια» δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης, και τόνισε πως η Νικολέτα στο σχολείο δεχόταν έντονο bullying, το οποίο προσπαθούσε να μη σκέφτεται.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δύο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος που μετά την καταδίκη του πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δύο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικολέτα με την αδελφή της φύγουν για την Αθήνα, για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

 

 

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

Βαθύ είναι το πένθος για την οικογένεια αλλά και τους συμμαθητές και τους φίλους της 17χρονης κοπέλας που το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μακροχώρι Βέροιας, από όπου και καταγόταν, με το μήνυμα του πατέρα της να προκαλεί ανατριχίλα. «Αύριο 4/8/2022 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου, αποχαιρετούμε στην χώρα των αγγέλων, τον άγγελο μας», έγραψε συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της άτυχης Νικολέττας.

Ο πατέρας της δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης του και έγραψε το εξής μήνυμα:

«Αύριο 4/8/2022 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου, αποχαιρετούμε στην χώρα των αγγέλων, τον άγγελο μας».

 

 

Έφοδος σε σπίτι στο Αιγάλεω

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στην περιοχή του Αιγάλεω, έχοντας πληροφορία πως ο 22χρονος μπορεί να βρισκόταν εκεί.

Αν και ο έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. δεν απέδωσε καρπούς καθώς δεν βρέθηκε κάτι, είναι χαρακτηριστικό των εντατικών προσπαθειών που κάνει η Αστυνομία για να εντοπίσει τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας της Νικολέττας στο Περιστέρι. Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον 22χρονο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ έχουν δοθεί τα στοιχεία του σε όλους τους μεθοριακούς σταθμούς ελέγχου προκειμένου να μην μπορέσει να φύγει από τη χώρα.

 Έτοιμος να παραδοθεί ο 22χρονος

Στην Αθήνα εξακολουθεί να βρίσκεται ο 22χρονος σύντροφος της Νικολέτας ο οποίος είναι πολύ πιθανό να παραδοθεί εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πακιστανός βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης από την πρώτη στιγμή που έγινε το έγκλημα, δεν έχει φύγει από τη χώρα. Μάλιστα, το περιβάλλον του φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρο για να τον αναλάβει.

Αυτό που αναμένεται είναι ο δικηγόρος να έρθει σε επαφή με τον νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της Νικολέτας, ώστε να συζητήσουν πώς θα κινηθούν. Ο εν λόγω δικηγόρος ανέφερε μάλιστα πως ο 22χρονος είναι φοβισμένος.

 

Δείτε τι δήλωσε στo zougla.gr και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πατέρα της αδικοχαμένης Νικολέτας:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης