Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Τετάρτης, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, τρεις ρομά, ηλικίας 36, 32 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Έπειτα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε αγροτικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 32χρονου και ακινητοποιήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε, στην καρότσα και συγκεκριμένα στο εσωτερικό μέρος της, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα άκοπης ηρωίνης σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 92 γραμμαρίων.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου και του 32χρονου και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο προερχόταν από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης