Το «αντίο» του Γιάννη Βαρδή στον πατέρα του...

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 00:36
Το «αντίο» του Γιάννη Βαρδή στον πατέρα του...
Ο Γιάννης Βαρδής αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τον πατέρα του Αντώνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία μόλις 66 ετών.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του γιου του μεγάλου τραγουδιστή και τραγουδοποιού έχει ως εξής: «Ότι και να πω είναι λίγο και τόσο μικρό στο μεγαλείο της ψυχής σου. Ήσουν ο καλύτερος φίλος, ο καλύτερος πατέρας, το στήριγμά μου σε οτιδήποτε έκανα, ο αόρατος και ορατός παρατηρητής μου, η αδυναμία μου, η ζωή μου και ο άνθρωπός μου. Μου δίδαξες τον τρόπο σου, το σκεπτικό σου, το φιλότιμο και την αγάπη που είχες για όλους και το να μην κρατάω κακία σε κανέναν γιατί κανείς δεν το αξίζει.

Μου δίδαξες επίσης το χάρισμα να επεξεργάζομαι το κάθε τι που μου συμβαίνει, να μην βιάζομαι σε αποφάσεις και να κάνω αργές και σταθερές κινήσεις σε οτιδήποτε στην ζωή μου. Μου δίδαξες να συγχωρώ, να μαθαίνω μέσα από την σιωπή μου και μου δίδαξες σε στιγμές πόνου πως μπορείς να ηρεμείς. Ακόμα και εκείνες τις δύσκολες στιγμές με ένα σου χαμόγελο.

Είσαι πλέον ο άγγελός μου και σε κουβαλάω μέσα μου γιατί είμαι αυτό που ήθελες. Είμαι... εσύ με όσα ελαττώματα και εάν κουβαλούσες όπως έλεγες! Είσαι ο Θεός μου... Σε αγαπώ!».

Η οικογένειά του Αντώνη Βαρδή έκανε γνωστό πως μετά από επιθυμία του ίδιου, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο άλλος άνθρωπος».

Είναι μία οργάνωση που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε άστεγους και ανθρώπους με προβλήματα. Ο αριθμός λογαριασμού της οργάνωσης είναι: τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548.

Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή πρόκειται να γίνει την Τετάρτη στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Παιανίας.Διαβάστε επίσης: "Έφυγε" ο Αντώνης Βαρδής
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, 08:25

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 07:11