Σοκ προκαλούν οι εικόνες του μοιραίου οχήματος με το οποίο έχασε τη ζωή του την Τρίτη (23/7) ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του γνωστού ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών. 

Όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός Star σε σχετικό του ρεπορτάζ, το μπροστινό μέρος του οχήματος μάρκας Volkswagen που οδηγούσε ο νεαρός, έχει διαλυθεί από τη σφοδρή σύγκρουση με το δέντρο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου που όπως όλα δείχνουν η τελευταία του σκέψη ήταν να μην χτυπήσει άλλον άνθρωπο.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του οδηγού του προπορευόμενου οχήματος, που είχε εμπλοκή στο τροχαίο, ο οποίος περιέγραψε πώς έγιναν όλα και δήλωσε ότι ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε τη ζωή του για να σώσει τον ίδιο και ένα ακόμη άτομο.
Ο 23χρονος Αλέξανδρος

Ο άνθρωπος-κλειδί αποκάλυψε πώς ο νεαρός οδηγός έπεσε πάνω σε δέντρο, στην προσπάθειά του να μην πέσει στο αυτοκίνητό του, στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα άτομο. «Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή, στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί».

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς αρχικά προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια βγήκε σε μία μεγάλη ευθεία του δρόμου. Εκεί είδε το αυτοκίνητου του κ. Γιάννη να έχει βγάλει φλας με σκοπό να στρίψει αριστερά. Ο 23χρονος δεν μπόρεσε λόγω της μεγάλης ταχύτητας να αντιδράσει, έκανε έναν ελιγμό και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο κ. Γιάννης περιέγραψε συγκλονισμένος πως έγιναν όλα.

«Ανέβαινα την Τραπεζούντος και ήταν να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Είχα βγάλει φλας και σιγά-σιγά, πολύ πιο μπροστά, για να στρίψω. Την ώρα που έστριβα και έμπαινα μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, άκουσα έναν δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταμάτησα επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοίταξα μέσα είδα έναν άνθρωπο πεσμένο».

Η τροχαία Αττικής συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλέξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης: Νεκρός ο γιος του Ζαχαριά σε τροχαίο

                               Βακάκης-Ζαχαριάς: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης