Μοναχοκόρη του Αριστείδη Οικονομίδη, γνωστού ποινικολόγου και πρώην μέλους του ΕΣΡ, είναι η 48χρονη Ελένη που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στη Δάφνη.

Η είδηση του θανάτου της Ελένης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, με τον ποινικολόγο και την σύζυγό του να αδυνατούν να πιστέψουν ότι η μοίρα τούς επεφύλασσε ένα τέτοιο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απεβίωσε η 48χρονη παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η ίδια εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του τζιπ της, που ήταν κλειδωμένο, με αίματα στη μύτη, ενώ χάπια βρέθηκαν ακριβώς δίπλα της. Ο γνωστός ποινικολόγος, πάντως, αποδίδει τον θάνατο της κόρης του σε ανακοπή και σημειώνει ότι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Από την αυτοψία του χώρου και τη νεκροψία φαίνεται να προκύπτει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε λήψη αγνώστων μέχρι στιγμής ουσιών.

Η κόρη του γνωστού ποινικολόγου ήταν μεταφράστρια, δεν ήταν παντρεμένη, ούτε είχε αποκτήσει παιδιά. Ζούσε μόνη της στο σπίτι που είχε κληρονομήσει από τη γιαγιά της, στη Φιλοθέη, επί της οδού Πίνδου. Είχε σπουδάσει στο εξωτερικό και συνεργαζόταν με διάφορους εκδοτικούς οίκους, ενώ επίσης έκανε μεταφράσεις και στο γραφείο του πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης