Eπισκεφτείτε το e-shop της zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία νέα σελίδα ανοίγει για το e-shop της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr.

Πολύ σύντομα οι δυνατότητες ηλεκτρονικής συναλλαγής για την αγορά των προϊόντων μας θα… απογειωθούν στην κυριολεξία αφού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος εγκαθίστανται τα logistics συγκέντρωσης, αποθήκευσης, επιλογής, αγοράς και αποστολής όλων των προϊόντων του e-shop. Σύντομα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος θα έχετε την ευκαιρία να προμηθεύεστε τρόφιμα, χαμηλότερου κόστους από τα αντίστοιχα του εμπορίου που με τις συνεχείς ανατιμήσεις επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου που εφαρμόζεται άμεσα από τη zougla.gr επιτρέπει την ταχύτατη, ασφαλή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των αναγνωστών της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και των χρηστών του Διαδικτύου για όλα τα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία εποχή καταναλωτικής κατήφειας και αδιεξόδων λόγω της οικονομικής κρίσης και των υψηλών τιμών στα ράφια όλων των καταστημάτων, το e-shop της zougla.gr προσφέρει δυνατότητα επιλογών σε χρήσιμα και μοναδικά προϊόντα, τρόφιμα, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επιπλέον με άριστες συνθήκες ηλεκτρονικής επιλογής, αγοράς και αποστολής.

Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγεται ο χώρος του αεροδρομίου για τη δημιουργία του κέντρου αποθήκευσης και εξυπηρέτησης των χρηστών του Διαδικτύου.

Νέα προϊόντα στα ράφια του e-shop

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το e-shop της zougla.gr θα προσφέρει και νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως τα τρόφιμα, σε τιμές χαμηλές και αφάνταστα ανταγωνιστικές σε μία εποχή που ο καταναλωτής αποκαρδιωμένος παρατηρεί τις τιμές των τροφίμων να παραμένουν αμετακίνητες παρά την ισοπεδωτική οικονομική κρίση και την πτώση της ζήτησης. Στόχος η διασφάλιση των χαμηλότερων τιμών της αγοράς με την καλύτερη ποιότητα.

Τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές

Μ’ ένα κλικ μπορείτε να παραγγείλετε oποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε και παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να το προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας.

Στην κατηγορία Gadgets θα βρείτε τα πιο έξυπνα gadgets και ηλεκτρονικά είδη που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Τα είδη της Nanobionic με την επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά τους λόγω των υλικών υψηλής τεχνολογίας με τα οποία κατασκευάζονται, θα είναι στη διάθεση των χρηστών του INTERNET άμεσα και με υποδειγματική ταχύτητα όπως άλλωστε και τα άλλα προϊόντα που έχετε επιλέξει και αγαπήσει.

Άτομα με χρόνιες παθήσεις, αναπηρίες και ανατομικά προβλήματα μιλάνε με ενθουσιασμό για τα ευεργετικά αποτελέσματα του νανοβιονικού γιλέκου, αφού απαλλάχθηκαν από τους πόνους και διαπίστωσαν εντυπωσιακή βελτίωση της κινητικότητας και της αυτοπεποίθησής τους.

Η σειρά HyalurOn, τα ειδικά και ιδιαίτερα καλλυντικά, οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας που κάνουν την ζωή ευκολότερη, όλες οι κατηγορίες προϊόντων θα είναι στη διάθεση σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Eπίσης, είδη κινητής τηλεφωνίας, tablet pc στις φθηνότερες τιμές της αγοράς, προϊόντα ομορφιάς, είδη σπιτιού, ηλιακοί φορτιστές, προϊόντα αυτοκινήτου, αξεσουάρ, ρολόγια και είδη ένδυσης της επώνυμης φίρμας staff, θα τα βρείτε στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Το δίκτυο αποστολής αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη να αποστείλει τα προϊόντα στην πόρτα σας με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη μεταφοράς και την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα παράδοσης.

Νέες υπηρεσίες

Πολύ σύντομα λοιπόν ο αναγνώστης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, αλλά και ο κάθε χρήστης του Διαδικτύου θα έχει τη δυνατότητα:

1) Εύκολης πρόσβασης στο site ώστε να επιλέξει το προϊόν της αρεσκείας του
2) Τη δυνατότητα να πληρώνει με πιστωτική κάρτα
3) Την επιλογή πληρωμής του προϊόντος σε έξι δόσεις, πάντα με πιστωτική κάρτα ή, αν το επιθυμεί, την αποπληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής που ίσχυε μέχρι σήμερα
4) Άμεσης προμήθειας των προϊόντων που επέλεξε με μία μόνον δαπάνη μεταφοράς για όλα τα προϊόντα του καλαθιού που παραγγέλθηκαν εντός ενός εικοσιτετραώρου και έως τις επτά το βράδυ (19:00).

Το e-shop της zoυgla.gr απογειώνεται και δεσμεύεται να σας προσφέρει χρήσιμα και γοητευτικά ταξίδια στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου με άριστα και φθηνά προϊόντα, καλή ποιότητα, άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση, με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Πως θα μπείτε στο e-shop της zougla.gr

Στην αρχική σελίδα μπορείτε να πατήσετε τον τομέα e-shop, επάνω δεξιά και στη συνέχεια μπορείτε να περιηγηθείτε πατώντας πάνω στη δεξιά στήλη τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν.

Δείτε επιπλέον κατηγορίες του e-shop

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ E-SHOP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης