Ένα ευχαριστήριο μήνυμα στη μητέρα των προφυλακισμένων αδελφών Τσάκαλου, καθώς και την 26χρονη σύντροφο του Γεράσιμου Τσάκαλου, για τη βοήθεια που πρόσφεραν και τη στάση που επέδειξαν απέναντι στην κόρη του Αγγελική, έδωσε το απόγευμα της Τρίτης στη δημοσιότητα ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του πατέρα της Αγγελικής Σπυροπούλου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τις τελευταίες ημέρες μετά τη σύλληψη της κόρης μου Αγγελικής εντός του σπιτιού της μητέρας των Χ. & Γ. Τσάκαλου, Α. Τσάκαλου, εγώ ως πατέρας απέναντι σε αυτή την μάνα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω. Τα λόγια και τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης (περιττεύουν) για αυτή τη γυναίκα που η οποιαδήποτε λογική κρίση ως προς την “επικινδυνότητα” της πράξης της να αποδεχθεί να κρύψει την κόρη μου, μετασχηματίστηκε σε κατανόηση για το παιδί μου και έπραξε όπως μόνο μια αληθινή μάνα θα έκανε.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω τη μεγάλη απογοήτευσή μου έναντι στην άδικη προφυλάκιση των 2 γυναικών Α. Τσάκαλου και Ε. Στατήρη, που αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης με απώτερο σκοπό την ψυχολογική πίεση τόσο των ίδιων των παιδιών όσο και των οικογένειών τους.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αγγελική Σπυροπούλου κρίθηκε προφυλακιστέα και μετέχει μαζί με τα έγκλειστα μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» σε απεργία πείνας για την -«άδικη και παράνομη» όπως ανέφερε στον ανακριτή- προφυλάκιση της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου και της 26χρονης συντρόφου του Γ. Τσάκαλου για εμπλοκή στην υπόθεση και υπόθαλψη εγκληματία.

Υπενθυμίζεται ότι  η Σπυροπούλου, για περισσότερο από δύο μήνες, ήταν καταζητούμενη ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και των φυλακισμένων μελών της ΣΠΦ. Κρυβόταν στο σπίτι της 60χρονης Αθηνάς Τσάκαλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης