Την ίδια ώρα που οι κάτοικοι της Φθιώτιδας βγαίνουν στο δρόμο για τα διόδια ο αρμόδιος υπουργός βγαίνει στο Mega και, όπως αναφέρει το lamiareport, εξαπολύει προκλητική επίθεση εναντίον των κατοίκων της Φθιώτιδας.

Πετάει κορόνες για έργα που έγιναν ή δεν έγιναν μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενώ παράλληλα πιάνεται για μια ακόμη φορά αδιάβαστος σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που έχει να κάνει με το φονικό πέταλο του Μαλιακού και τις ζωές τόσων ανθρώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα που οικογένειες ξεκληρίζονταν στο καταραμένο πέταλο, οι μεγαλοεργολάβοι και τα συμφέροντα μαζί με τους πολιτικούς «τρωγόντουσαν» μεταξύ τους για το αν θα γίνει η ζεύξη ή ο κλειστός ο αυτοκινητόδρομος.

Τρία κοινοτικά πλαίσια στήριξης και σχεδόν 20 χρόνια εργασιών δεν ήταν αρκετά για να ολοκληρωθεί ο εθνικός αυτοκινητόδρομος, έγραφε το «βήμα» το 2005.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς το μόνο που κατάφερε να διαβάσει ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν η πρόχειρη ταμπέλα που έφτιαξε ο μανάβης της Φθιώτιδας για να βοηθήσει τους «χαμένους» οδηγούς, αναδεικνύοντας την ανικανότητα τους.

Επειδή η παρακάτω ταμπέλα έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσω του LamiaReport, ο κ. Υπουργός έστειλε την τροχαία να την ξηλώσει.

Σήμερα στις 2:00΄ το μεσημέρι πρόκειται να πραγματοποιηθεί Παμφθιωτικό Συλλαλητήριο για τα διόδια στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης