Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020, 17:15
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας, προκειμένου να στηριχθεί ο λαός της χώρας μετά τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του σήμερα το επιμελητήριο, στάλθηκαν από την Αθήνα, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, δύο μεγάλα φορτηγά, γεμάτα με τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής καθαριότητας αλλά και ιματισμού (κυρίως κουβέρτες) και με προορισμό την Αρχιεπισκοπή στη γειτονική χώρα.

Όπως σημειώνεται, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιου, για παροχή βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής μας χώρας.

Τη διαδικασία συγκέντρωσης και αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας συντόνισαν ο τρίτος αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Ηλίας Μάνδρος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Χρήστος Κοντούρης.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε ανοιχτή επιστολή του προς τον κ. Αναστάσιο, επισημαίνει ότι το Ε.Ε.Α. θα συνεχίσει την κοινωνική του προσφορά κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη, ενώ εξάρει το έργο της Αρχιεπισκοπής Αλβανίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020, 17:15