Ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό βίντεο για την Ε65 με εικόνες, σχεδιαγράμματα και εξαιρετικές εναέριες λήψεις δόθηκε στη δημοσιότητα…

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο βίντεο της κοινοπραξίας που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος, το οποίο λύνει πολλές απορίες ως προς την διαδρομή και την πορεία των έργων στα υπό κατασκευή τμήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ χθες ο Υπουργός Yποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μ. Χρυσοχοΐδης σε απάντηση Ερώτησης που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής Καρδίτσας και π. Υφυπουργός Παιδείας, κ. Σ. Ταλιαδούρος μαζί με άλλους 14 Βουλευτές της ΝΔ, σχετικά με την έναρξη εργασιών και ολοκλήρωση του έργου της Ε65 που θα συμβάλει στην αναβάθμιση και άρση της απομόνωσης της Θεσσαλίας, αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες που προβλέπονται στο Παράρτημα της Ειδικής Συγγραφής Υποχρεώσεων της Σύμβασης για να καθοριστεί ο τρόπος κατασκευής/ ολοκλήρωσης των αναβαλλόμενων τμημάτων της Ε65.

Ειδικότερα η απάντηση του Υπουργού Yποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχει ως εξής: «Σε απάντηση της 3404/08.10.2014 Ερώτησης σας πληροφορούμε τα εξής: Με τη Συμφωνία Τροποποίησης που υπογράφηκε τον Νοέμβριο του 2013 και κυρώθηκε με τον Ν. 219/2013, έγινε η επανεκκίνηση των Έργων Παραχώρησης των Αυτοκινητοδρόμων, μεταξύ των οποίων και του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65).

Το τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου από Α/Κ Ξυνιάδας έως Α/Κ Τρικάλων, έχει περιληφθεί στην τρέχουσα Χρηματοδοτική περίοδο και εκτελείται με γοργούς ρυθμούς, με στόχο την ολοκλήρωση του στο τέλος του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thessalianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης