Tο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσφέρει τιμητική ενίσχυση ύψους 6,9 εκατομμυρίων ευρώ σε περισσότερους από 4.600 γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό καθαρισμού στα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα, πρόκειται για ένα έμπρακτο «ευχαριστώ» λόγω του πολύτιμου έργου που προσέφεραν και προσφέρουν με αυτοθυσία όλο το διάστημα της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμάς η υποστήριξη όλων των γιατρών, νοσηλευτών και του προσωπικού καθαρισμού στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία αναφοράς στην Ελλάδα ήταν και είναι μέγιστη προτεραιότητα. Στο πρόσωπό τους βλέπουμε αληθινούς, καθημερινούς ήρωες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, για να σώσουν τις ζωές άλλων. Αυτή η τιμητική ενίσχυση, που θα δοθεί ισάξια σε όλους, είναι ένα έμπρακτο ευχαριστώ από όλους εμάς. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, για όλους εκείνους που προσφέρουν τόσα πολλά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, καταγγέλλει ότι από την ενίσχυση «εξαιρούνται μαχητές της πρώτης γραμμής, όπως τραυματιοφορείς, παραϊατρικό προσωπικό, νοσηλευτές σε Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών». Προσθέτει δε ότι τα νοσοκομεία «φτιάχνουν συντάσσουν λίστες (σ.σ με τους δικαιούχους) κατά το δοκούν». «Φυσικά αυτή η καταγγελία μας ουδεμία σχέση έχει με το Ίδρυμα Νιάρχου που προσφέρει πολλά για να αντιμετωπιστούν οι χρόνιες παθογένειες του συστήματος Υγείας», προσθέτει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης