Την αντίδραση του υπουργείου Πολιτισμού προκάλεσε η είδηση της –μη επιβεβαιωμένης- αποπομπής του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, η οποία έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook.  

«Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη “αξιόπιστη πληροφορία” είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Λιγνάδης με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση και ότι από το πρωί βρίσκεται σε διαρκείς συσκέψεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο Facebook «Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες σχετικά με τους λόγους παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης