Το είχαν ρίξει στο… μπαρμπούτι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014, 10:50
Το είχαν ρίξει στο… μπαρμπούτι
Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας επτά άτομα, ηλικίας από 28 έως 59 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ιδιοκτησίας μιας 33χρονης, η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο την παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ζάρια», στο οποίο συμμετείχαν έξι άτομα.

Ο 59χρονος και οι παίκτες συνελήφθησαν, ενώ σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.

Παράλληλα, στον χώρο όπου διενεργούνταν το τυχερό παίγνιο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ζεύγος κύβοι-ζάρια.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της πόλης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014, 10:50