«Το Καστελόριζο πρέπει να ζήσει και θα ζήσει» είπε στην Λουκίλα Καρρέρ και τη Λίτσα Θεοφάνους ο αναπληρωτής δήμαρχος Καστελλόριζου κ. Γιώργος Αχλαδιώτης μιλώντας αποκλειστικά στην τηλεόραση της Ζούγκλας και στην εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τις ψευδείς και κακόβουλες ειδήσεις που διάβασα και κάποιοι έβαλαν στο στόμα μου ότι οι 350 κάτοικοι του νησιού μας το εγκαταλείπουν! Είναι υποχρέωση όλων να μείνουμε στα ιερά και τα όσια των προγόνων μας και σας παρακαλώ να ακουστεί η φωνή μου μέσα από την εκπομπή και το κανάλι αφού μόνον εσείς ενδιαφερθήκατε να διασταυρώσετε την κακόβουλη αυτή είδηση» είπε ο κ. Αχλαδιώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προβλήματα είναι βέβαια πολλά τα οποία ανέλαβε να λύσει προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς τον οποίο ευχαρίστησε ο αναπληρωτής δήμαρχος μέσα από την εκπομπή, όπως αυτό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (δεν υπάρχει γιατρός αλλά έρχεται ένας γιατρός γενικής ιατρικής από την Ρόδο κάθε 10 μέρες και φυσικά δεν επαρκεί) και της λειτουργίας πρατηρίου καυσίμων το οποίο θα λειτουργήσει σε μερικές ημέρες.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης