Το κινητό του «έδειξε» πως ήταν μέλος συμμορίας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, 03:31
Το κινητό του «έδειξε» πως ήταν μέλος συμμορίας
Το κινητό πρόδωσε ακόμα ένα μέλος της συμμορίας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε το Φεβρουάριο στην Τριφυλία. Ένας 35χρονος Αλβανός συνελήφθη την Τρίτη στην Καλαμάτα, ενώ είχε προσαχθεί από τη Δίωξη Ναρκωτικών για άλλη αιτία.

Η εν λόγω συμμορία εξαρθρώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, παράλληλα με την εξάρθρωση και μιας δεύτερης συμμορίας ναρκωτικών στην Πυλία. Τα μέλη της συμμορίας που δρούσε στην Τριφυλία φέρονται να καλλιεργούσαν μια μεγάλη χασισοφυτεία και να διακινούσαν ναρκωτικά. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο Αλβανός που συνελήφθη φέρεται να είχε συμμετοχή στη γενικότερη δράση της συμμορίας, πέραν της φυτείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέδεσαν τον 35χρονο με τη συμμορία ναρκωτικών της Τριφυλίας όταν κατά την προσαγωγή του διαπιστώθηκε πως χρησιμοποιούσε έναν από τους επίμαχους αριθμούς κινητών τηλεφώνων που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση τους προηγούμενους μήνες, πριν την εξάρθρωση των συμμοριών. Άμεσα εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: eleftheriaoline.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, 03:31