Το ξέσπασμα πατέρα παιδιού με αναπηρικό αμαξίδιο για τους ασυνείδητους οδηγούς

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018, 13:14
Το ξέσπασμα πατέρα παιδιού με αναπηρικό αμαξίδιο για τους ασυνείδητους οδηγούς
Πώς μπορεί να εξελιχθεί μία απλή καθημερινή βόλτα ενός πατέρα με τον γιο του που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο σε μία από τις ακριβότερες γειτονιές της πρωτεύουσας; Ενα ακόμα περιστατικό αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουμε: ότι δηλαδή η Αθήνα μόνο φιλόξενη πόλη δεν είναι για άτομα με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα.

Να σπάμε τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις ράμπες; Πατήστε εδώ Πρωταγωνιστές έγιναν αυτήν την φορά ένας πατέρας και ο ανήλικος γιος του που μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια βόλτας τους στην περιοχή της Γλυφάδας έγιναν μάρτυρες και «θύματα» της ασυνειδησίας που χαρακτηρίζει μερίδα συμπολιτών μας.

Αρχικά, ο οδηγός ενός οχήματος επιθυμούσε να παρκάρει σε θέση με σήμανση για ΑμεΑ, ενώ στο δεύτερο και πιο εξοργιστικό συμβάν, πατέρας και γιος αναγκάστηκαν να περιμένουν επί 45 ολόκληρα λεπτά μέχρι ο οδηγός και οι επιβάτες ενός άλλου οχήματος που είχε μπλοκάρει διάβαση αναπήρων να «φιλοτιμηθούν» να μετακινήσουν το όχημα για να περάσει το παιδί με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Ακολουθεί ολόκληρη η οργισμένη αλλά απολύτως ειλικρινής ανάρτηση του πατέρα: 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018, 13:17