Σφίγγει ο κλοιός για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου.Το μαχαίρι της στυγερής δολοφονίας του ηθοποιού που βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού αποτελεί το βασικό στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτότητα του δολοφόνου. Οι αστυνομικοί βρήκαν πολλά δακτυλικά αποτυπώματα, ματωμένα αποτυπώματα από παπούτσια και ίχνη DNA στο όπλο του εγκλήματος καθώς και σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμη σημαντικό εύρημα που έχουν στα χέρια τους είναι το σπασμένο κλειδί που βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα, ενώ ελέγχουν όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε και δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες το θύμα.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες εστιάζονται και σε πρόσωπα του στενού του κύκλου. Καταθέσεις δίνουν γείτονες, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας. 

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο σαλόνι του σπιτιού του στο Παγκράτι από την οικιακή βοηθό του, η οποία είχε κλειδιά. Στην μαραθώνια κατάθεση της, η 30χρονη γυναίκα από την Αλβανία είπε ότι ο ηθοποιός της τηλεφώνησε το προηγούμενο βράδυ και της ζήτησε να πάει το πρωί να καθαρίσει, καθώς εκείνος θα έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Φίλιππο Κουτσάφτη, ο γνωστός ηθοποιός έφερε πάνω από επτά μαχαιριές στο θώρακα, την πλάτη και στο λαιμό. Ήταν “σφαγμένος”, είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Κουτσάφτης και το διαμέρισμα «ψαγμένο». Η δολοφονία έγινε γύρω στα μεσάνυχτα.

Η οικία του Νίκου Σεργιανόπουλου στην περιοχή του Παγκρατίου

 

 

 

 

Το θύμα βρέθηκε σε ύπτια θέση και γυμνός. Στο χώρο του διαμερίσματος βρέθηκαν άδεια κουτιά μπύρας και χρησιμοποιημένα ποτήρια, ενώ εντοπίσθηκε και μικρή ποσότητα λευκής σκόνης, πιθανότατα κοκαΐνης . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, η δολοφονία έγινε περίπου τα μεσάνυχτα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού υπήρχαν κι άλλα άτομα, τα οποία κάποια στιγμή έφυγαν, αφήνοντας τον Νίκο Σεργιανόπουλο μόνο με τον δολοφόνο του. Δεν αποκλείουν επίσης το ενδεχόμενο το έγκλημα να ήταν σεξουαλικό. Οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας από το εσωτερικό του διαμερίσματος, γεγονός που δείχνει ότι ο δράστης κατέβαλλε προσπάθεια ώστε μπορέσει να απομακρυνθεί όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα από τον τόπο του εγκλήματος.

Την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος Σεργιανόπουλος τηλεφώνησε στον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη και του ζήτησε να συναντηθούν για ένα θέμα που τον απασχολούσε. Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, ο οποίος θα  καταθέσει τα όσα γνωρίζει, ο ηθοποιός έδειχνε ιδιαίτερα φοβισμένος. «Τις τελευταίες ημέρες ήταν προβληματισμένος, στεναχωρημένος και ανήσυχος» δήλωσε και ο δικηγόρος του εκλιπόντος, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι χθες προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τον πελάτη του, αλλά το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.   

Η σορός του άτυχου ηθοποιού μεταφέρεται στο νεκροτομείο για νεκροψία – νεκροτομή

 

 

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του είχε απασχολήσει τις αρχές πριν από έξι μήνες, όταν σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντόπισαν περίπου 34 γραμμάρια  κοκαΐνης. Ο ηθοποιός είχε οδηγηθεί στον ανακριτή όπου ομολόγησε ότι τα ναρκωτικά τα είχε για προσωπική χρήση.

Ο  Αλέξανδρος Ρήγας συντετριμμένος έξω από το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Σεργιανόπουλος

 

 

 

 

Γεννήθηκε πριν από 56 χρόνια στη Δράμα. Αποφοίτησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Πειραματικής Σκηνής Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Είχε μεγάλη αγάπη στους κλασικούς θεατρικούς συγγραφείς. Πρωταγωνίστησε σε πολλά επιτυχημένα σήριαλ όπως στο “Μοιραίο Πάθος”(ΑΝΤ1), στην “Παλίρροια”(Mega) κ.α. Το τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε ως Κωνσταντίνο Μαρκορά, στο σήριαλ “Δύο Ξένοι”. Αυτή την τηλεοπτική περίοδο συμπρωταγωνιστούσε με την Ναταλία Δραγούμη στο πετυχημένο αστυνομικό θρίλερ “Η εξαφάνιση” του ALPHA.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στη Δράμα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης