Το νοσηρό παρασκήνιο ενός εγκλήματος που έχει «στοιχειώσει» τις ζωές τεσσάρων ανήλικων παιδιών, αποκαλύπτουν οι καταθέσεις των μαρτύρων οι οποίοι εξετάστηκαν στη δίκη της 29χρονης αποκαλούμενης «φόνισσας του Κορωπίου».

Δύο γυναίκες,  στη σκιά η μία της άλλης. Μέχρι τη στιγμή που το ολέθριο αυτό ερωτικό «τρίγωνο» έσπασε,  με την 29χρονη να κατακρεουργεί, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της, την  35χρονη σύζυγο  του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε παράλληλη εξωσυζυγική σχέση. Μάνα δύο μικρών παιδιών και η ίδια η  29χρονη, δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές την αντίζηλό της, στην αυλή του σπιτιού της, τον Αύγουστο του 2016 και έχει ήδη καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ισόβια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον καθημερινό φόβο που βίωνε το θύμα, μίλησε, στην κατάθεσή της, μία φίλης της 35χρονη η οποία τόνισε πως  για το λόγο αυτό ήταν αποφασισμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης, ώστε εκείνη να μην πλησιάζει την οικογένειά της. Την ημέρα του φόνου «τα παιδιά μου είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε» είπε η μάρτυρας, η οποία επισήμανε πως η άτυχη φίλη της, το μόνο που ήθελε ήταν «να μην τη σχολιάζει ο κόσμος» και ο σύζυγός της να μην απομακρυνθεί από τα παιδιά τους.

Από την πλευρά του, ο σύζυγος της αδελφής του θύματος κατέθεσε στη δίκη πως ο ένας γιος της δολοφονηθείσας κουνιάδας του είχε αμυχή στο πόδι του, προφανώς όπως είπε, από την προσπάθεια του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι αρχικά  η κουνιάδα του δεν είχε προβλήματα στο γάμο της, πλην όμως το 2014 άρχισε να δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της. Ο ίδιος τόνισε ότι είχε ακούσει από την θανούσα να λέει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της. Ακόμη, κατέθεσε ότι είχε πληροφορηθεί για την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από την 29χρονη κατηγορουμένη, σε μια συνάντησή τους στο συνεργείο του συζύγου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το μάρτυρα, ο ίδιος ειδοποιήθηκε να σπεύσει στο Κέντρο Υγείας, όπου είχε μεταφερθεί το θύμα όταν τηλεφώνησε ο ανήλικος γιος της 35χρονης λέγοντας ότι «τη μαμά χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά».

Ο μάρτυρας απέκλεισε το ενδεχόμενο το θύμα να προκαλούσε την κατηγορουμένη ενώ όπως υποστήριξε την  ημέρα του εγκλήματος, η 29χρονη είχε προμηθευτεί ένα «μαχαίρι ξεκοκαλίσματος». Μιλώντας για το ρόλο του συζύγου του θύματος, ο μάρτυρας επισήμανε ότι του είχε ζητήσει πολλές φορές να ξεκαθαρίσει την θέση του με τις δυο γυναίκες αλλά δεν το έκανε, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης