Στοχευμένοι έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκαν, στην Πάτρα, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενήργησαν οι αστυνομικοί των Β΄ και Γ΄ Αστυνομικών Τμημάτων Πατρών, σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες, σε βάρος ενός 35χρονου υπηκόου Μπανγκλαντές και ενός 51χρονου υπηκόου Νιγηρίας για παράβασης της νομοθεσίας για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα:

Χθες, το πρωί, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, συνέλαβαν σε χώρο λαϊκής αγορά τον 35χρονο, διότι διέθετε προς πώληση (10.700) είδη παραεμπορίου όπως ραδιόφωνα, λαμπτήρες, φακούς μπαταρίες, είδη οικιακής χρήσης, καθώς και άλλα ηλεκτρικά είδη.

Πριν τρεις ημέρες στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, εντόπισαν τον 51χρονο να διαθέτει προς πώληση (27) ζευγάρια παπουτσιών. Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και εγκατέλειψε σε πεζοδρόμιο τα είδη παρεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ όλα τα είδη παρεμπορίου που κατασχέθηκαν θα καταστραφούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έλεγχοι για το παρεμπόριο θα συνεχιστούν σε όλη τη Δυτική Ελλάδα με στόχο την προστασία τόσο των καταναλωτών, όσο και των πολιτών που ασκούν εμπορικές δραστηριότητες.

Πηγή: tempo24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης