Χαμόγελα, αισιοδοξία, διασκέδαση αλλά και μια ευχάριστη εορταστική νότα προσφέρει στους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες του το Πάρκο του Αϊ Βασίλη του Δήμου Ναυπλιέων.

Παρόλο το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών, καθημερινά, από την έναρξη λειτουργίας του την Κυριακή 23/12/2012, στο πάρκο ΟΣΕ που φιλοξενεί το πάρκο του Αϊ Βασίλη, συρρέουν παιδιά, ολόκληρες οικογένειες και νέοι με τις παρέες τους, προκειμένου να νιώσουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πανέμορφο χώρο του πάρκου του Δήμου Ναυπλιέων λειτουργούν διάφορα θεματικά σπίτια:

– Της έμπνευσης και δημιουργίας, όπου τοπικοί φορείς και Σύλλογοι αναπτύσσουν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, όπως κατασκευές και χειροτεχνίες (στολίδια, γούρια, κάρτες κ.α.).

-Του Παραμυθιού, που με την βοήθεια και την εμπειρία ικανών παραμυθούδων, ταξιδεύει τους μικρούς σε χώρες με καλικάντζαρους και ξωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Της Ζωγραφικής Προσώπου, όπου έμπειρες κοπέλες με γνώσεις Αισθητικής ζωγραφίζουν προσωπάκια παιδιών,και φυσικά του Αϊ Βασίλη, όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να τον αγκαλιάσουν και να τον φωτογραφίσουν .

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης